Vi har din nya personal inom restaurang & bar
✅ Vi erbjuder branschens bästa priser.
✅ Rätt person på rätt plats – varje gång.
Vår process
Steg 1.
Fastställa vilken typ av personal du letar efter, tjänst och kraven i ditt företag.
Steg 2.
Vi analyserar och identifierar den perfekta kandidaten.
Steg 3.
Matchning - Vi presenterar matchade profiler för dig.
Steg 4.
Rätt personal - Du väljer och vi sköter resten.
Roller vi förmedlar
Rekrytering inom restaurang, kök och bar m.fl.
En restaurang som serverar riktigt god mat kan behöva en mer skicklig, kreativ kock, med verkställande färdigheter i smak, och kvalitet.
En pizzeria behöver en kock som känner till produkten mycket väl och kan hantera beställningar snabbt.
En hälsokostrestaurang bör leta efter en kock som är mer fokuserad på helhetstänkande inom näring.
En Konditor skall vara insatt, förstå och kunna utveckla recept, jobba med, nya som gamla tekniker på området.
En servitris/servitör skall se till att gäster får en minnesvärd upplevelse. Kvaliteten på service är avgörande för vår framgång, tydlig kommunikationsförmåga, tålamod och uppmärksamhet. Arbeta/tänka snabbt i oförutsägbara miljöer. Arbeta bra med all personal, från kockarna till de andra servitörerna.
En bartender skall tåla det fysiska jobbet, springa runt, lyfta tungt, inventering, skaka drinkar, städa, diska, ytor att torka av, slänga sopor, städa golv, hantera fulla otrevliga människor, samtidigt ge bra underhållning. Alltså skinn på näsan, på riktigt!
Mer än bara erfarenhet, vi matchar personlighet
Det handlar inte bara om erfarenhet, rätt personlighet och attityd gör hela skillnaden. När du vet vem du letar efter, hittar vi talangen som klickar med din restaurang. Vi fixar rätt person, på rätt plats.
